firma de top
  • Inteligent, flexibil, optim!
  • Putem demonstra ce înseamnă rapid și sigur!
  • Dedicăm timpul nostru pentru succesul afacerii Dumneavoastră!

Echipa

HTR-SPEDITION printr-o echipă tânără, dinamică și ambițioasă vă asigură servicii personalizate de transport potrivite companiei Dumneavoastră.

Mai multe

Flota

Oferim servicii de transport național, internațional, precum și logistica necesară, garantând optimizarea transportului mărfii în siguranță și la un preț competitiv.

Mai multe

Cariera

Fie că ești la început de drum, sau ai experiență profesională – găsește-ți jobu-ul potrivit accesând secțiunea cariera.

Mai multe

Companie tânără, echipă profesionistă!

HTR SPEDITION este o companie fondată în anul 2014 ce activează pe piața transportului de mărfuri. Serviciile noastre prezintă garanții de siguranță și rapiditate în livrarea mărfurilor având cea mai bună dotare tehnică a mijloacelor de transport. Asigurăm servicii de transport atât pentru mărfurile generale cât și pentru cele periculoase.
În cadrul companiei ne axăm pe o abordare inovatoare a serviciilor pe care le oferim și pe o echipă profesionistă. Mijloacele de transport sunt monitorizate permanent, fapt ce asigură o securitate sporită a flotei și a mărfurilor transportate. Totodată datorită sistemelor noastre de monitorizare, clienții noștri cunosc în permanență locația și starea mărfurilor transportate. Toate acestea ne permit să tindem către asigurarea celor mai rapide, sigure și calitative servicii de pe piață.

Info Contact

HTR SPEDITION SRL
Soseaua Bucium 55K
RO-700287 IASI

LandLine: +40 372509202
Cell: +40 734890561
E-mail: office@htr-spedition.ro

Mai multe